Berco Talent School Uitreiking

Berco Talent School Certificate Graduation 2021

Ook dit jaar hebben weer verscheidene leerlingen hun certificaat behaald aan de Talent School van Berco Truck Components.


Berco vindt het belangrijk te werken aan haar sociale impact in de lokale gemeenschap. Daarom bieden we jeugd met een interesse in ons vakgebied de mogelijkheid deel te nemen aan onze Talent School.


In groepjes van 5 tot 8 gaan de leerlingen tijdens 8 weken kennismaken met verschillende onderdelen van het vak en ons bedrijf. In de eerste week starten ze met uitleg van Berco Truck Components en de diverse werkplekken. De leerlingen weten zo waar ze deel van gaan uitmaken en wat hun stukje productie betekent voor de rest van het bedrijf. In de 2e tot en met de 7e week gaan de leerlingen elk afzonderlijk naar diverse werkplekken. De taak van de werkleider is om de leerlingen te begeleiden op de werkplekken. In de 8e week van elke periode wordt er gedeeltelijk nog gewerkt, geëvalueerd en is er een afsluiting met ouders bij Berco. De ouders krijgen een rondleiding bij de werkplekken van de leerlingen. Tijdens deze feestelijke afsluiting krijgen de leerlingen een certificaat uitgereikt door de directie van Berco. We vieren dit feestelijk met een hapje en een drankje.


Door een dergelijk traject te organiseren met scholen in de branche en in de omgeving kan onze Talent School helpen de jongeren een blik achter de schermen te geven en hun talenten te ontplooien. Nieuw talent is belangrijk voor onze toekomst!

Reacties zijn gesloten.