BTC VACATURES

BTC  |  fulltime

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, van conceptfase tot realisatie van de productiestart.

Tevens draag je bij aan een continue verbetering van onze bestaande producten en denk je na over nieuwe producten of productiemethoden.

BTC  |  fulltime

Als Medewerker Technische Dienst ga jij je bezig houden met het maken, repareren en inspecteren van werkplekken. Hierbij komen constructiebankwerken en las- en freeswerkzaamheden aan bod.

BTC  |  fulltime

Als planner ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, waaronder het inlezen van de dagelijkse berichten met orders van onze klanten. Hierna kan je de collega’s in productie voorzien van de juiste informatie. Ook het voorraadbeheer en de materiaalplanning behoren tot jouw taken. Daarnaast plan je de transporten in en voer je voorbereidende werkzaamheden uit voor de facturatie. 

BTC  |  Dagdienst 

Als productiemedewerker kom je te werken in een van onze vier productiepanden en produceer je kwalitatief goede bed- en opbergsystemen voor onze klanten.
 Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel.

BTC  |  BCC

Geen bijpassende vacature gevonden of ben jij op zoek naar een inspirerende en leerzame stageplek?

Stuur ons dan een open sollicitatie en wie weet hebben wij nog een andere leuke functie voor je klaar liggen!

Shopping Basket