BTC VACATURES

32u 

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende operationele taken en ben je met name betrokken bij de werving en selectie (W&S) van nieuwe collega’s. Hierin ga je actief op zoek naar kandidaten en ben je actief betrokken bij het gehele W&S proces. 

40u |  Dagdienst

Als Groepsleider geef je leiding en sturing aan een groep medewerkers in een productiehal. Je bent nauw betrokken bij het gehele productieproces en werkt mee indien nodig. Dagelijks bespreek je de voortgang van de productie in het werkoverleg om te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

40u |  Dagdienst

Als Assistent Groepsleider ben je werkzaam in de productie en ondersteun je de Groepsleider in het leiding en sturing geven aan een groep medewerkers in een productiehal.

16-38u |  Dagdienst 

Als productiemedewerker kom je te werken in een van onze vier productiepanden en produceer je kwalitatief goede bed- en opbergsystemen voor onze klanten.
 Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel.

40u |  Dagdienst

Als planner ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, waaronder het inlezen van de dagelijkse berichten met orders van onze klanten. Hierna kan je de collega’s in productie voorzien van de juiste informatie. 

40u

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, van conceptfase tot realisatie van de productiestart.

Tevens draag je bij aan een continue verbetering van onze bestaande producten en denk je na over nieuwe producten of productiemethoden.

 

Ben je zoekende naar welke baan bij jou past en benieuwd naar de mogelijkheden en kansen binnen Berco? 

Of ben je op zoek naar een mooie stageplek?

Stuur een berichtje en we nemen contact op met jou!

Shopping Basket