BCC VACATURES

 

36-40u

Als Commercial Project Manager sta je dagelijks in contact met onze internationale klanten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klant portfolio. Je begeleidt, denkt mee en adviseert klanten in nieuwe en lopende projecten door het gehele proces.

Fulltime | 2 ploegendienst

Je ondersteunt de halleider in het leiden en aansturen van een groep productiemedewerkers in een van de productiehallen van Car Carpets. Je bent nauw betrokken bij het productieproces. Dagelijks bespreek je met je collega’s de voortgang van de productie in een werkoverleg.

32-40u |  Dagdienst 

Als storings- onderhoudsmonteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het repareren en (preventief) onderhouden van tientallen machines en robots in ons machinepark. Je lokaliseert en verhelpt storingen zodat onze productie optimaal kan blijven draaien.

16-38u | Dagdienst 

Als inpakker zorg je ervoor dat de automatten gecontroleerd worden en netjes verpakt naar de klant gestuurd worden.

24-38u | Dagdienst of
2 ploegendienst

Als productiemedewerker kom je te werken in een van onze vier productiehallen.
Er zijn diverse werkplekken, je leert de verschillende robots en machines kennen en bent na een periode breed inzetbaar. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel.

Wil jij leren in de techniek en heb je interesse in de machines en robots?

Volg dan de opleiding procesoperator of mechanisch operator bij Berco Car Carpets.

Ben je zoekende naar welke baan bij jou past en benieuwd naar de mogelijkheden en kansen binnen Berco? Of ben je op zoek naar een mooie stageplek?

Stuur een berichtje en we nemen contact op met jou!

Shopping Basket