BCC VACATURES

 

36-40u

Als Accountmanager sta je dagelijks in contact met onze internationale klanten. Naast het warm houden van bestaande relaties ben je proactief in het zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen.

 

30-32u |  Dagdienst 

Als kantinemedewerker verwelkom je de collega’s en zorg je voor een gastvrije ontvangst. Je zorgt voor orde en netheid door de kantine spik en span te houden. Ook zet je de koffie/thee klaar en houd je de voorraad bij om de de automaten aan te vullen.  

16-38u | Dagdienst 

Als inpakker zorg je ervoor dat de automatten gecontroleerd worden en netjes verpakt naar de klant gestuurd worden.

32-40u |  Dagdienst 

Als storings- onderhoudsmonteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het repareren en (preventief) onderhouden van tientallen machines en robots in ons machinepark. Je lokaliseert en verhelpt storingen zodat onze productie optimaal kan blijven draaien.

24-38u | Dagdienst of
2 ploegendienst

Als productiemedewerker kom je te werken in een van onze vier productiehallen.
Er zijn diverse werkplekken, je leert de verschillende robots en machines kennen en bent na een periode breed inzetbaar. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel.

Fulltime | 2 ploegendienst

Je ondersteunt de shiftleader in het leiden en aansturen van een groep productiemedewerkers in een van de productiehallen van Car Carpets. Je bent nauw betrokken bij het productieproces. Dagelijks bespreek je met je collega’s de voortgang van de productie in een werkoverleg.

Wil jij leren in de techniek en heb je interesse in de machines en robots?

Volg dan de opleiding procesoperator of mechanisch operator bij Berco Car Carpets.

Ben je zoekende naar welke baan bij jou past en benieuwd naar de mogelijkheden en kansen binnen Berco? Of ben je op zoek naar een mooie stageplek?

Stuur een berichtje en we nemen contact op met jou!

Shopping Basket