BCC VACATURES

32-40u |  2-ploegendienst

Als storings- onderhoudsmonteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het repareren en (preventief) onderhouden van tientallen machines en robots in ons machinepark. Je lokaliseert en verhelpt storingen zodat onze productie optimaal kan blijven draaien.

36-40u 

In deze rol draag je actief bij aan het identificeren, analyseren en oplossen van kwaliteitsproblemen. Hiervoor werk je samen met verschillende afdelingen om continue verbeteringen te implementeren en de algehele kwaliteit te verhogen.

Fulltime | 2 ploegendienst

Je ondersteunt de halleider in het leiden en aansturen van een groep productiemedewerkers in een van de productiehallen van Car Carpets. Je bent nauw betrokken bij het productieproces. Dagelijks bespreek je met je collega’s de voortgang van de productie in een werkoverleg.

24-38u | 2-ploegendienst

Als productiemedewerker kom je te werken in een van onze vier productiehallen.
Er zijn diverse werkplekken, je leert de verschillende robots en machines kennen en bent na een periode breed inzetbaar. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel.

24-32u

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de volledige inkomende factuurstroom op de afdeling financiën. Daarnaast ondersteun je de afdeling HR met urenregistraties en andere administratieve werkzaamheden. 

Fulltime | Dagdienst – verschoven dienst

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je draagt zorg voor het beheer van alle aanwezige artikelen in het magazijn en zorgt voor een juiste identificatie en registratie van goederen.

Wil jij leren in de techniek en heb je interesse in de machines en robots?

Volg dan de opleiding procesoperator of mechanisch operator bij Berco Car Carpets.

Ben je zoekende naar welke baan bij jou past en benieuwd naar de mogelijkheden en kansen binnen Berco? Of ben je op zoek naar een mooie stageplek?

Stuur een berichtje en we nemen contact op met jou!

Winkelmandje