JUNIOR RESEARCH & DESIGN ENGINEER

BTC | fulltime

Berco Truck Components is al jaren marktleider in het produceren van vrachtwageninterieurs. De kern van Berco’s succes ligt in de combinatie van ontwikkeling en productie. Hierdoor zijn snelle innovatietrajecten mogelijk en verbeteren we onze producten en processen continu.

Wil jij samen met collega engineers en onze klanten nieuwe producten ontwerpen én realiseren? Kom dan werken als R&D Engineer op de afdeling R&D.

WAT GA JE DOEN?

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, van conceptfase tot realisatie van de productiestart. Tevens draag je bij aan een continue verbetering van onze bestaande producten en denk je na over nieuwe producten of productiemethoden.
Het is jouw taak om producten te realiseren binnen de gestelde eisen van de klant én Berco. Je bent technisch verantwoordelijk voor het inhoudelijk realiseren en valideren van deze producten. In samenspraak met een internationale groep van klanten en leveranciers, realiseer je het optimale ontwerp. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor deze functie vragen wij het volgende:

Je bent een teamspeler die gewend is om in projectteams te werken;

Je hebt een technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerpen;

Je hebt 1-2 jaar relevante ervaring in een ontwikkelingsomgeving van een productiebedrijf. Ervaring met Automotive is een pré;

Projectmanagement skills en kennis van de Six Sigma methodiek zijn pré’s;

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré;

Je bent bereid om te reizen;

Je hebt ervaring met 3D CAD-systemen, Catia V5 en/of Unigraphics NX 10 is een pré;

Je bent vaardig met programma’s zoals Photoshop en Illustrator voor illustraties en visualisaties in de conceptfase en ondersteuning van diverse afdelingen.

WAT BIEDEN WIJ?

 

We bieden je een fulltime functie in een groeiend bedrijf. Er is ruimte om deze functie vorm te geven en we staan open voor vernieuwingen.

Onze groei zie je terug in uitbreiding van activiteiten wereldwijd, maar ook in nieuwe productielocaties op ons eigen terrein in Schijndel. 

Wat werken bij Berco uniek maakt? Onze invulling van MVO, waarbij we ons ook inzetten om mensen met ‘verborgen talenten’ zich welkom te laten voelen. Wij zorgen voor goede sociale omstandigheden en kijken naar de individuele behoefte van elke werknemer. Deze manier van werken resulteert in lange dienstverbanden en een laag personeelsverloop.

Daarnaast kun je van ons ook het volgende verwachten:

Je komt te werken in een gespecialiseerd en ervaren team;

Intensieve interactie met diverse afdelingen binnen Berco;

Rijke afwisseling van werkzaamheden en taken;

Continue streven naar verbeteringen, nieuwe ideeën, producten en diensten;

Doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband;

Berco kent een CAO (klein metaal) en goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in reiskosten.

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met de afdeling HR:
Tel: +31(0)73 5441807 of solliciteer direct via onderstaand formulier

    Shopping Basket