RESEARCH & DESIGN ENGINEER

Fulltime (40u)

Berco Truck Components is al jaren marktleider in het produceren van vrachtwageninterieurs. De kern van Berco’s succes ligt in de combinatie van ontwikkeling en productie. Hierdoor zijn snelle innovatietrajecten mogelijk en verbeteren we onze producten en processen continu.

Wil jij samen met collega engineers en onze klanten nieuwe producten ontwerpen én realiseren? Kom dan werken bij Berco Truck Components als Research & Design Engineer.

WAT GA JE DOEN?

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, van conceptfase tot realisatie van de productiestart. Tevens draag je bij aan een continue verbetering van onze bestaande producten en denk je na over nieuwe producten of productiemethoden.

Jij realiseert producten binnen de gestelde eisen van de klant én Berco. Je bent technisch verantwoordelijk voor het inhoudelijk realiseren en valideren van deze producten. In samenspraak met een internationale groep van klanten en leveranciers, realiseer je het optimale ontwerp.

WIE BEN JIJ?

Je bent een teamspeler en kan in projectteams werken

Je hebt een technische opleiding, zoals Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerpen

Je bent vaardig met programma’s zoals Photoshop en Illustrator voor illustraties en visualisaties

Je hebt ervaring met 3D CAD-systemen

Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

WAT BIEDEN WIJ?

Je komt te werken in een gespecialiseerd en ervaren team

Intensieve interactie met diverse afdelingen binnen Berco

Rijke afwisseling van werkzaamheden en taken

Continue streven naar verbeteringen, nieuwe ideeën, producten en diensten

Doel is een jarenlange samenwerking

Berco kent een CAO (klein metaal) en goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, fietsenplan en een bijdrage in de reiskosten

STIP

Sociaal, Toekomstgericht, Innovatief en Professioneel (STIP), dat zijn de kernwaarden binnen Berco Truck Components.

Werken bij Berco is elkaar aanmoedigen om het beste in iedereen naar boven te halen. We zetten ons in om ieders (verborgen) talent te laten ontplooien en betekenisvol werk te bieden op ieder niveau.

We gaan voor een langdurige samenwerking zowel met jou als met onze partners. Daarvoor investeren we continue in onze mensen en in nieuwe (eigen) ontwikkelingen en technieken om ons voor te bereiden op de toekomst. Met een georganiseerde werkwijze blijven we op een hoog niveau presteren en vieren we samen onze successen. Zo zijn we vijf jaar op rij de master supplier van DAF trucks!

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op via werkenbij@berco.nl of bel met Marleen van Vugt (073 345 03 06). 

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

    Winkelmandje