Berco Car Carpets produceert automatten voor de nieuwste automodellen wereldwijd. We leveren rechtstreeks aan de autofabrikanten van alle grote merken, zoals Ford, Toyota, Volvo en Cupra. We zijn al sinds 1949 een sterk familiebedrijf met een ruime ervaring in Automotive en textiel. Berco staat bekend om een hoge mate van professionaliteit, service en pro-activiteit.

Weet jij als geen ander de kwaliteitsnormen binnen onze organisatie te waarborgen? Neem dan jouw ervaring in de verbetering en toepassing van kwaliteits- en milieumanagementsystemen mee in de functie (beginnend) Quality Manager bij Berco!

WAT GA JE DOEN?

Als (beginnend) Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Quality afdeling in het waarborgen van kwaliteitsnormen binnen de organisatie. Je werkt aan het verbeteren én toepassen van zowel kwaliteitsmanagementsystemen (volgens IATF16949 en VDA6.3) als het milieumanagementsysteem ISO14001.

In deze rol draag je actief bij aan het identificeren, analyseren en oplossen van kwaliteitsproblemen. Hiervoor werk je samen met verschillende afdelingen om continue verbeteringen te implementeren en de algehele kwaliteit te verhogen. Ook het uitvoeren van interne audits en bijdragen aan externe audits behoort tot jouw kerntaken om naleving van normen te waarborgen.

Tot slot beheer en verbeter je core tools en onderhoud je de (digitale) documentatie en rapportage met betrekking tot kwaliteitsprestaties.

WIE BEN JIJ?

Je bent nauwkeurig en hebt een sterk probleemoplossend vermogen

Je hebt erg goede communicatieve en analytische vaardigheden

Je hebt aantoonbare ervaring en kennis van de genoemde normen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Heb je ervaring en kennis van de automotive, textiel of tapijt branche of in de wet- en regelgeving rondom sustainability (in de breedste zin van het woord) is dat een pré.
Zo ook als je bekend bent met onze core tools (APQP, PPAP, FMEA, SPC en MSA).    

Heb je deze ervaring nog niet maar wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij leiden je op en voorzien je graag van alle benodigde kennis om er samen een succes van te maken.

WAT BIEDEN WIJ?

Je komt te werken in een bedrijf met goede werksfeer en duidelijke regels en afspraken. Daarnaast is er intensieve interactie met diverse afdelingen binnen Berco. 

Van ons kun je ook het volgende verwachten:

Werken in een innovatief bedrijf met een open cultuur, korte lijnen en een goede werksfeer

Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen

Persoonlijke groei en ontwikkeling met zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden

Een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief

Doel is een jarenlange samenwerking in een stabiel en groeiend bedrijf

Berco kent een CAO (klein metaal) en goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in reiskosten.

 

Wat werken bij Berco uniek maakt? Onze invulling van MVO, waarbij we ons ook inzetten om mensen met ‘verborgen talenten’ zich welkom te laten voelen. Wij zorgen voor goede sociale omstandigheden en kijken naar de individuele behoefte van elke werknemer. Deze manier van werken resulteert in lange dienstverbanden en een laag personeelsverloop.

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met de afdeling HR:
Tel: +31(0)73 3450306 of solliciteer direct via onderstaand formulier

    Winkelmandje