ASSISTENT SHIFTLEADER


Solliciteer direct

BCC | fulltime, voorkeur 2-ploegendienst

Wat ga je doen?     Wie zoeken wij?     Wat bieden wij?     Geïnteresseerd of nog vragen?

WAT GA JE DOEN?

Je ondersteunt de shiftleader in het leiden en aansturen van een groep productiemedewerkers in een van de productiehallen van Car Carpets. Je bent nauw betrokken bij het productieproces. Dagelijks bespreek je met je collega’s de voortgang van de productie in een werkoverleg.

Je leert onze producten en alle robots, machines en overige werkplekken van de betreffende werkomgeving kennen en kunt de aard van werkzaamheden overdragen aan medewerkers. Je bent loyaal en sociaal ingesteld en weet een team te maken van de verschillende type medewerkers.
Je creëert draagvlak voor jezelf en kunt mensen optimaal laten ontwikkelen door een juiste professionele begeleiding en aansturing. Je bent duidelijk en direct met oog voor resultaat en de relatie.

WIE BEN JIJ?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau

Je hebt (enige) ervaring in een soortgelijke functie

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal in woord, geschrift en in het spreken daarvan. Ook heb je kennis van de Engelse taal

WAT BIEDEN WIJ?

Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen waarin resultaat (kwaliteit en aantallen) voorop staat

Een veelzijdige en zelfstandige functie

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een ploegentoeslag van 14%, 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

Herken je jezelf nog niet helemaal in deze tekst, maar wil je graag (leren) werken in een productieomgeving? Ook dan nodigen we je uit te reageren en kijken we naar wat bij jou past.

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op via werkenbij@berco.nl of bel met Marleen van Vugt (073 345 03 06).

    Shopping Basket