Inkoop

De inkoopafdeling van Berco is verantwoordelijk voor een zeer belangrijk deel van de omzet.

Zij heeft veel ervaring in een breed scala van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en processen en gelooft in lange termijn relaties in de totale Supply Chain.

We hebben een programma ontwikkeld, genaamd VIP (Value Improvement Partnership), dat continue verbetering garandeert op de waarde van de gehele keten van de eerste leverancier tot en met de uiteindelijke klant. Via een brede focus, van kostenbesparing tot verbetering van de ontwerpen, processen en samenwerkingen, met als doel een ​​winnende keten situatie te bereiken.


 

De groei van Berco heeft onze afdeling inkoop een constant toenemende koopkracht gegeven welke wordt gebruikt op een evenwichtige manier, met het oog op het behouden van de hoge kwaliteit eisen van al onze klanten. Ook globalisering wordt gebruikt om de Best in Class leverancier te kiezen die het meest geschikt is voor het product binnen het project van de klant. Dit geeft ons een flexibiliteit bij het begin van de projecten, maar ook gedurende de hele levensduur van een product. We hebben vrijheid in het kiezen en veranderen van leverancier, om zodoende onze klanten te allen tijde de best mogelijke keuze te presenteren.