Uitgelicht

Supplier award voor BERCO

13 maart jl. heeft Berco Truck Components de prestigieuze “Master” award in ontvangst mogen nemen bij DAF Trucks in Eindhoven. Deze onderscheiding, welke een leverancier op vele facetten beoordeelt en waardeert, is uit handen van Dhr. Jos Smetsers overgedragen aan BTC’s General Manager Dhr. Harold Ceelen.

>>

Start productie Peterbilt U.S.A.

Nadat we in 2017 Peterbilt U.S.A. als nieuwe klant hebben mogen begroeten is de productie en export van ladders gestart in juni 2018.  Speciaal voor deze en alle toekomstige opdrachten voor de Noord-Amerikaanse markt is B.T.I. opgericht; Berco Truck International BV.

>>

IVECO nieuwe klant BTC

Opnieuw mag Berco een nieuwe klant verwelkomen, ditmaal heeft het Italiaanse IVECO voor de hoogwaardige producten van Berco gekozen. De productie zal gaan plaatsvinden in Berco 4 en zal naar verwachting in December 2018 aanvangen. De delen zullen geleverd worden aan de fabriek van IVECO in het Spaanse Madrid.

>>

MVO

Bekijk de MVO video

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vervult Berco een pioniersrol. Een groot deel van onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt zelfstandig of begeleid. Berco creëert een omgeving waarin iedereen een bijdrage kan leveren aan ons succes.

Bekijk de MVO video >>

Trede 3 op de PSO-ladder!

Per 1 april 2018 is Berco her-certificeert als een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Berco mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt en hen in eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

  

 

 

>>

een erkend leerbedrijf

Berco biedt o.a. studenten van het VSO, PrO en MBO een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Ook i.c.m. project ‘Boris’! Onze praktijkopleiders coachen en begeleiden de leerlingen op de werkvloer en zo halen wij graag de toekomst in huis!

 

 

 

Bekijk onze actuele leerplaatsen >>

>>