Uitgelicht

Innovatie

Bekijk onze R&D mogelijkheden

Berco onderscheidt zich door innovatie. We zijn bezig met verschillende ambitieuze projecten voor nieuwe cabinegeneraties. Hiernaast werken we continu aan verbetering van bestaande producten.

Bekijk onze R&D mogelijkheden >>

Werken bij BERCO

Bekijk de vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s van alle opleidingsniveaus. Zoek jij een uitdaging in een internationaal, ambitieus en groeiend bedrijf?  Dan hebben wij een baan voor je!

Bekijk de vacatures >>

MVO

Bekijk de MVO video

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vervult Berco een pioniersrol. Een groot deel van onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt zelfstandig of begeleid. Berco creëert een omgeving waarin iedereen een bijdrage kan leveren aan ons succes.

Bekijk de MVO video >>

Trede 3 op de PSO-ladder!

Vanaf 1 april 2016 is Berco een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Berco mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt en hen in eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

>>

wsd innovatie award

Berco heeft in 2016 twee nominaties voor de WSD Innovatie-awards in ontvangst mogen genomen. Berco ontving de nominaties voor het aanpassen van haar productieproces in het naaiatelier en het invoeren van barcodes en scanners in de alledaagse productie processen.

 

  

 

 

>>

een erkend leerbedrijf

Berco biedt o.a. studenten van het VSO, PrO en MBO een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Ook i.c.m. project ‘Boris’! Onze praktijkopleiders coachen en begeleiden de leerlingen op de werkvloer en zo halen wij graag de toekomst in huis!

 

 

 

 

Bekijk onze actuele leerplaatsen >>

>>