Uitgelicht

Innovatie

Bekijk onze R&D mogelijkheden

Berco onderscheidt zich door innovatie. We zijn bezig met verschillende ambitieuze projecten voor nieuwe cabinegeneraties. Hiernaast werken we continu aan verbetering van bestaande producten.

Bekijk onze R&D mogelijkheden >>

Werken bij BERCO

Bekijk de vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s van alle opleidingsniveaus. Zoek jij een uitdaging in een internationaal, ambitieus en groeiend bedrijf?  Dan hebben wij een baan voor je!

Bekijk de vacatures >>

MVO

Bekijk de MVO video

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vervult Berco een pioniersrol. Een groot deel van onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt zelfstandig of begeleid. Berco creëert een omgeving waarin iedereen een bijdrage kan leveren aan ons succes.

Bekijk de MVO video >>

Trede 3 op de PSO-ladder!

Vanaf 1 april 2016 is Berco een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Berco mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt en hen in eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

>>

1ste nominatie voor WSD Award!

Berco heeft op 13 april 2016 een nominatie voor de WSD Innovatie-award in ontvangst genomen. Berco ontving de nominatie voor deze award voor het aanpassen van haar productieproces in het naaiatelier, waardoor het werk eenvoudiger wordt en de medewerkers het werk beter, sneller en zelfstandiger kunnen uitvoeren.

>>

2de nominatie voor WSD Award!

Berco Truck Components heeft op 14 oktober 2016 een 2e nominatie voor de WSD Innovatie-award in ontvangst genomen. Berco ontving de nominatie voor het invoeren van barcodes en scanners in de alledaagse productie processen, wat ervoor heeft gezorgd dat eventuele fouten worden uitgesloten.

>>