Fulltime (2-ploegendienst 06.00u-14.30u / 14.30u-23.00u)

 

Vanwege uitbreiding van werk is Berco Car Carpets op zoek naar een ervaren Shiftleader in een  productieomgeving. Kom jij ons team versterken? 

WAT GA JE DOEN?

In jouw hal start ons productieproces: grote rollen tapijt worden met computergestuurde (CNC) machines tot automatten gesneden. Samen met de halleider stuur je de groep productiemedewerkers aan en ben je nauw betrokken bij het productieproces. Zo is er dagelijks overleg met alle halleiders over de voortgang van de productie.

Er is hierin ruimte voor eigen initiatief en je denkt mee in procesverbeteringen om de productie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast speel je een grote rol in de robotisering binnen de afdeling. Denk hierbij aan het implementeren van cobots en het begeleiden van medewerkers in deze nieuwe manier van werken.

Daarnaast leer je onze producten en alle robots, machines en overige werkplekken in de werkomgeving kennen en kun je de aard van werkzaamheden overdragen aan (nieuwe) medewerkers. Je bent loyaal en sociaal ingesteld en weet een team te maken van de verschillende type medewerkers.

Je creëert draagvlak voor jezelf en kunt mensen optimaal laten ontwikkelen door een juiste professionele begeleiding en aansturing. Je bent duidelijk en direct met oog voor resultaat en de relatie; persoon, output en kwaliteit weet jij zo optimaal te coördineren.

WIE BEN JIJ?

Voor deze functie vragen wij het volgende:

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

Je hebt (enige) ervaring in een soortgelijke functie

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal in woord, geschrift en in het spreken daarvan. Ook heb je kennis van de Engelse taal

WAT BIEDEN WIJ?

Werken in een groeiend innovatief bedrijf met een open cultuur en een goede werksfeer

Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen

Een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief

Ruimte voor persoonlijke én professionele groei en ontwikkeling: zowel ‘on the job’ als met ons intern ‘coaching programma voor leidinggevenden’

Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een ploegentoeslag van 14%, 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met de afdeling HR:
Tel: +31(0)73 3450306 of solliciteer direct via onderstaand formulier

    Winkelmandje