SUPPLIER QUALITY ENGINEER

BTC | fulltime

Klaar voor het auditen van meer dan 100 internationale leveranciers? Weet jij de mooiste vrachtwagenmerken te voorzien van kwalitatief de allerbeste interieurs?
Word dan Supplier Quality Engineer bij Berco Truck Components.

WAT GA JE DOEN?

Berco Truck Components is producent en leverancier van vrachtwageninterieurs. We hebben inmiddels een jarenlange samenwerking met grote namen in de automotive branche als DAF, Scania en Mercedes-Benz. Als Supplier Quality Engineer zorg jij ervoor dat deze klanten zich voor lange tijd aan Berco blijven binden. Hoe je dit gaat doen? Door te waarborgen dat onze leveranciers goede materialen aan ons leveren.

Berco heeft een sterke groei gekend in de afgelopen periode, hierdoor zijn tevens de eisen waar onze producten aan moeten voldoen toegenomen. Aan jou de taak om continu de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren, vanaf de inkoop tot en met de levering van materialen. Hiervoor heb je intensief contact met de leveranciers. Je stelt afkeurrapporten op en beoordeelt actieplannen (8D’s en RCA’s) van de leveranciers.

Deze functie staat gelijk aan continu bezig zijn met verbetering. Hoe kunnen we de leveranciers bewegen om de kwaliteit continu te verbeteren en wensen van de klant door te voeren? Jouw collega’s van o.a. R&D en Inkoop verkennen de markt waarin zij ideeën opdoen voor de optimalisatie van onze producten. Is er bijvoorbeeld een lichtere en goedkopere houtsoort in Brazilië ontdekt? Dan stimuleer jij de leveranciers om ook in deze markt te kijken. Opties die het product van de klant kunnen verbeteren leg jij aan hen voor. 

WIE BEN JIJ?

Jij bent in staat om een goede verbinding te maken tussen de ontvangst van de juiste materialen en Berco’s eindproduct. Door duidelijk en daadkrachtig te zijn naar de leveranciers maak je hen bewust van de noodzaak tot het leveren van topkwaliteit. Relatiegericht denken en handelen zitten in jouw natuur.

Verder beschik jij over:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld opleiding Technische Bedrijfskunde

Een aantal jaren vergelijkbare werkervaring met kwaliteitsbewaking in een productieomgeving

Ervaring in de Automotive (IATF16949) en kennis van ISO140001 is een pré

Kennis van PPAP en 8D. Six Sigma is een pré

Technisch inzicht is een pré

Goede beheersing van Nederlands en Engels. Duits is een pré

 

Je bent woonachtig in een straal van ca. 35 km rondom Schijndel.

WAT BIEDEN WIJ?

We bieden je een fulltime functie in een groeiend innovatief bedrijf waarbinnen we verticale integratie verder willen blijven uitbouwen. Onze groei zie je terug in uitbreiding van activiteiten wereldwijd, maar ook in nieuwe productielocaties op ons eigen terrein in Schijndel. Van ons kun je het volgende verwachten:

Een open cultuur met ruimte voor eigen initiatief

Een marktconform salaris

Een jarenlange samenwerking

Op regelmatige basis leuke personeelsactiviteiten

Een cao (klein metaal) en goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met de afdeling HR:
Tel: +31(0)73 5441807 of solliciteer direct via onderstaand formulier

    Shopping Basket