HR MEDEWERKER

32 uur

Ben jij op zoek naar een brede HR functie en vind je het leuk om vooral met het werven en selecteren van kandidaten bezig te zijn? Ga dan bij Berco aan de slag als HR medewerker!

Berco is marktleider op het gebied van automatten en vrachtwageninterieurs. Met een mix van collega’s bedienen we samen de internationale klanten. Hierbij zetten we ons ook in om mensen met ‘verborgen talenten’ zich welkom te laten voelen. Wij zorgen voor goede sociale omstandigheden en kijken naar de individuele behoefte van elke werknemer.

WAT GA JE DOEN?

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende operationele taken en ben je met name betrokken bij de werving en selectie (W&S) van nieuwe collega’s. Hierin ga je actief op zoek naar kandidaten via o.a. CV databases, welke je voorselecteert en voorstelt aan je HR collega. Samen volg je het W&S proces op waarbij jij zorgt voor het uitzetten van vacatures, maar ook de planning van sollicitatiegesprekken en de communicatie daaromheen. Bij een succesvolle plaatsing richt je je mede op de administratieve verwerking in ons personeelsinformatiesysteem.

Tevens ben je breed inzetbaar en ondersteun je waar nodig de HR afdeling op andere gebieden, zoals opleidingen en diverse projecten.

WIE BEN JIJ?

Je werkt nauwkeurig, efficiënt en kunt snel schakelen tussen verschillende taken

Je hebt kennis van sociale media met oog op W&S

Je hebt enige (stage)ervaring met W&S/recruitment

Je hebt een HR of soortgelijke opleiding op minimaal MBO4 niveau

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

WAT BIEDEN WIJ?

Afwisseling van werkzaamheden en taken

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Een open cultuur met ruimte voor eigen initiatief

Op regelmatige basis leuke personeelsactiviteiten

Doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband

Berco kent een CAO (klein metaal) en aanvullende goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in reiskosten

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op via werkenbij@berco.nl of bel met Marleen van Vugt (073 345 03 06).

    Shopping Basket