GROEPSLEIDER PRODUCTIE

Fulltime

Ben jij de leidinggevende die aandacht heeft voor resultaat én relatie? Kom ons dan versterken als Groepsleider in een van de panden binnen Berco Truck Components.

Berco is al jaren marktleider in het produceren van vrachtwageninterieurs voor onder andere DAF, Daimler, Scania en Iveco

WAT GA JE DOEN?

In deze functie geef je leiding en sturing aan een groep productiemedewerkers in een productiehal. Je bent nauw betrokken bij het gehele productieproces en werkt mee indien nodig. Dagelijks bespreek je de voortgang van de productie in het werkoverleg om te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Je verwerft kennis van alle machines en werkplekken en pakt je rol in het overdragen van de werkzaamheden aan bestaande en nieuwe medewerkers. Daarnaast ben je proactief in het vinden van oplossingen en signaleren van verbeteringen.

Je bent loyaal en sociaal ingesteld en weet een team te smeden uit verschillende type medewerkers. Je creëert draagvlak voor jezelf en kunt mensen zichzelf optimaal laten ontwikkelen door een juiste professionele begeleiding en aansturing. Je bent duidelijk en direct met oog voor resultaat en de relatie.

WIE BEN JIJ?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau

Je bent flexibel ingesteld en hebt een proactieve houding

Je hebt meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie;

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal in lezen/schrijven en spreken. Ook heb je kennis van de Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ?

Een groeiend innovatief bedrijf met een open cultuur en een goede werksfeer

Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen en doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke en professionele groei

Een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief

Op regelmatige basis personeelsactiviteiten en viermomenten

Doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband

Berco volgt de CAO klein metaal en heeft aanvullende goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

STIP

Sociaal, Toekomstgericht, Innovatief en Professioneel. Dat zijn onze kernwaarden.

Werken bij Berco is elkaar aanmoedigen om het beste in iedereen naar boven te halen. We zetten ons in om ieders (verborgen) talent te laten ontplooien en betekenisvol werk te bieden op ieder niveau.

We gaan voor een langdurige samenwerking zowel met jou als met onze partners. Daarvoor investeren we continue in onze mensen en in nieuwe (eigen) ontwikkelingen en technieken om ons voor te bereiden op de toekomst. Met een georganiseerde werkwijze blijven we op een hoog niveau

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op via werkenbij@berco.nl of bel met Marleen van Vugt (073 345 03 06).

    Shopping Basket