ASSISTENT GROEPSLEIDER PRODUCTIE

Fulltime

Heb jij al enige ervaring in leidinggeven of ben je als ervaren productiemedewerker toe aan een vervolgstap? Vanwege uitbreiding hebben we bij Berco Truck Components ruimte voor een assistent groepsleider in onze productieomgeving. Lees snel verder als een operationele en leidinggevende functie iets voor jou is. 

Berco is al jaren marktleider in het produceren van vrachtwageninterieurs voor onder andere DAF, Daimler, Scania en Iveco.

WAT GA JE DOEN?

Als Assistent Groepsleider ondersteun je de Groepsleider in het leiden en aansturen van een groep productiemedewerkers in een van de productiehallen. Je bent nauw betrokken bij het productieproces. Dagelijks bespreek je met je collega’s de voortgang van de productie in een werkoverleg.

Je leert onze producten, machines en werkplekken kennen en kunt deze werkzaamheden overdragen aan (nieuwe) medewerkers. Je bent loyaal en sociaal ingesteld en weet een team te smeden uit de verschillende type medewerkers.
Je creëert draagvlak voor jezelf en kunt de medewerkers met een juiste professionele begeleiding en aansturing zich laten ontwikkelen. Je bent duidelijk en direct met oog voor resultaat en de relatie.

WIE BEN JIJ?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau

Je bent flexibel ingesteld en hebt een proactieve houding

Je hebt (enige) ervaring in een soortgelijke functie

Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal in lezen/schrijven en spreken. Ook heb je kennis van de Engelse taal

WAT BIEDEN WIJ?

Een groeiend innovatief bedrijf met een open cultuur en een goede werksfeer

Een dynamische werkomgeving met vele uitdagingen en doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke en professionele groei

Een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief

Op regelmatige basis personeelsactiviteiten en viermomenten

Doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband

Berco volgt de CAO klein metaal en heeft aanvullende goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

STIP

Sociaal, Toekomstgericht, Innovatief en Professioneel. Dat zijn onze kernwaarden.

Werken bij Berco is elkaar aanmoedigen om het beste in iedereen naar boven te halen. We zetten ons in om ieders (verborgen) talent te laten ontplooien en betekenisvol werk te bieden op ieder niveau.

We gaan voor een langdurige samenwerking zowel met jou als met onze partners. Daarvoor investeren we continue in onze mensen en in nieuwe (eigen) ontwikkelingen en technieken om ons voor te bereiden op de toekomst. Met een georganiseerde werkwijze blijven we op een hoog niveau

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op via werkenbij@berco.nl of bel met Marleen van Vugt (073 345 03 06).

    Shopping Basket