COMMERCIAL PROJECT MANAGER (B2B)

BCC | 36 – 40 uur

Berco Car Carpets produceert automatten voor de nieuwste automodellen wereldwijd. We leveren rechtstreeks aan de autofabrikanten van alle grote merken, zoals Ford, Toyota, Volvo en Cupra. We zijn al sinds 1949 een sterk familiebedrijf met een ruime ervaring in Automotive en textiel. Berco staat bekend om een hoge mate van professionaliteit, service en pro-activiteit.

Weet jij met jouw kwaliteiten zowel onze bestaande als nieuwe klanten optimaal te begeleiden in het gehele proces? Ben jij een Project Manager die op zoek is naar een meer commerciële baan? Kom dan ons Sales team versterken!

WAT GA JE DOEN?

Als Commercial Project Manager sta je dagelijks in contact met onze internationale klanten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klant portfolio. Je begeleidt, denkt mee en adviseert klanten in nieuwe en lopende projecten door het gehele proces. Elk nieuw project start op jouw afdeling. Jij zorgt mee voor de eerste verwerking, zodat de overige afdelingen met je input aan de slag kunnen. Daarvoor werk je ook veel samen met afdeling R&D en Customer Service.

Naast het warm houden van bestaande relaties blijf je ook zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen. De laatste jaren is dit contact meer digitaal geworden, maar je zult je contacten ook zeker persoonlijk ontmoeten.

WIE BEN JIJ?

Proactief, leergierig, zelfstandig en commercieel

Een HBO werk- en denkniveau

Ervaring in internationale B2B en bij voorkeur in OEM

Vaardig in MS Office en je leert snel je weg in klant-specifieke systemen

Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Beheersing van andere talen (Duits, Frans, Spaans) is een pré

Voldoe je (nog) niet aan bovenstaande en wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij leiden je op en voorzien je graag van alle benodigde kennis om er samen een succes van te maken.

WAT BIEDEN WIJ?

Ontwikkelmogelijkheden en autonomie

Informele cultuur

Internationale klanten

Een werkplek op een dynamische afdeling

Doel is een jarenlange samenwerking

CAO (klein metaal) en aanvullende goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een bijdrage in de reiskosten

GEÏNTERESSEERD OF NOG VRAGEN?

Neem dan contact op met Marleen van Vugt:
Tel: +31(0)73 345 03 06 of solliciteer direct via onderstaand formulier

Neem alvast een kijkje op onze LinkedIn pagina Berco Car Carpets.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld