Visie

Berco’s missie is om automatten en vrachtwagen interieurs te ontwikkelen en te industrialiseren die de verwachtingen van onze klanten op ieder aspect beantwoorden of overtreffen.

Om dit te realiseren bouwen we lange-termijn relaties op met onze klanten en onze leveranciers. Samen zoeken we naar innovaties en kostenbesparingen in onze producten, gestimuleerd door Berco’s VIP- (Value Improved Partnership) programma.

Door slim te ontwerpen beperken we onze arbeidskosten. Berco’s producten en werkplekken zijn naar Poka Yoke-principes ontworpen, zodat ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in de assemblage kunnen werken. Ons productiepersoneel bestaat uit een mix van ervaren medewerkers, flexibele krachten en medewerkers met een beperking. Zo kan onze productie soepel reageren op de vraag van de markt.

Als systeem leverancier willen we onze klanten alle facetten van samenwerken aan kunnen bieden. Van allereerste schets van een nieuw idee tot aan een volledig ontwikkeld en in eigen huis getest serie product.

Onze visie is dat Berco als dé eerste keuze gezien wordt voor automotive interieur projecten!