Berco Truck Components

Berco Truck Components is een vooraanstaande leverancier van bedsystemen aan de Europese vrachtwagenindustrie. U vindt onze producten – naast bedden ook allerlei andere interieurdelen – in de vrachtwagencabines van DAF, Scania en Mercedes. Voor onze klanten zijn wij al jarenlang een solide partner. We denken mee en nemen de leiding in ontwikkelingen. Daarnaast produceren we volgens de hoogste automotive normen en leveren we wereldwijd. 

Berco’s thuisbasis ligt in Schijndel, nabij Eindhoven. Hier zit zowel onze ontwikkelings- als onze productieafdeling. Deze combinatie zorgt ervoor dat producten en processen continu verbeterd kunnen worden. Onze centrale locatie verzekert een makkelijk contact met onze klanten en leveranciers. BTC’s dochteronderneming BRC levert onze producten aan de Zuid-Amerikaanse markt.

BTC ontwikkelt haar producten van begin tot het eind. Onze competenties omvatten concept-ontwerp en engineering, maar we hebben ook een uitgebreide testafdeling. Wij garanderen de kwaliteit van onze eigen producten én die van onze leveranciers. BTC werkt volgens de kwaliteitsnormen:

  • IATF-16949
  • ISO14001