R&D

Berco beschikt over de organisatie, de middelen, de kennis en jarenlange ervaring om de ontwikkeling en daaruit volgende opstart naar productie in alle aspecten zelfstandig uit te voeren. Tevens beschikt Berco over een netwerk van specialisten die gedurende het traject kunnen ondersteunen waar nodig.

De laatste jaren investeert Berco om meer te kunnen betekenen voor de klanten op het gebied van testen en validation. Op deze manier groeit Berco verder in haar rol als "full service supplier".

 

Project management

Met een multidisciplinair team wordt door R&D en account management het project beheerst en zijn zij aanspreekpunt voor de klant.

Concept studies

Startend vanuit markt onderzoek, brainstorm sessies, concept schetsen en initiële CAD-modellen biedt Berco een vernieuwende en passende oplossing aan voor ieder project.

CAD modelleren

Al vele jaren past Berco de automotive standaard toe met de software pakketten Catia V5 en Unigraphics NX.

Simulaties

Analyses zoals FEM worden zowel in huis als met ervaren partners uitgevoerd naar gelang de situatie.

Tekeningen

Zowel de complete assemblages als de mono-delen worden middels tekeningen vastgelegd.

Protobouw

Van eerste mock-up to pre-series, Berco bouwt de prototypes in eigen huis; Iedere klant heeft een afgeschermde ruimte zodat geheimhouding tijdens het gehele traject gewaarborgd wordt.

Testen en valideren

Middels een uitgekiend testprogramma, wordt zowel de kwaliteit van de nieuwe producten getest alsmede de kwaliteit van de lopende productie delen. Hiervoor worden gestandaardiseerde en product specifieke testen ingezet.